Amalaki - detoxikaci, omlazení, extra vitamín C
Kód: 341Detailní popis produktu
Amalaki - detoxikaci, omlazení, extra vitamín C
Jako silný antioxidant chrání tělo před působením škodlivých volných radikálů uvolňovaných při metabolických procesech či z potravy. Působí příznivě proti nadýmání a zácpě. Dále pomáhá při hojení vředů a snižuje překyselení, má dokonce protizánětlivé účinky v žaludku a střevě. Vhodné u dyspepsií, zánětů střev, u chronického průjmu a zácpy, proti zvracení. Amalaki také příznivě působí na zlepšení zraku a zvyšuje lesk vlasů. Emblica officinalis je strom s odlupující se kůrou rostoucí v Indii. Plody jsou trpké a osvěžující, organismus spíše ochlazují. Léčebné účinky mají právě plody, které dozrávají na podzim a suší se.
Proč právě tento produkt?
Amalaki je známá jako ájurvédská omlazující bylina. Říká se, že z těla vypuzuje přebytečné teplo.
- Proč právě Fushi Amalaki?
- Čerstvě ručně mletá v naší londýnské dílně
- Ručně zapouzdřená do 3 dnů po namletí, aby byla zajištěna čerstvost.
- Přirozeně sušené na slunci nebo na vzduchu, čímž se zachovávají živiny a kvalita.
- 100% čistá prášková bylina a nic jiného
- Udržitelné balení - skleněná láhev s hliníkovým víčkem
- Certifikováno jako ekologické od Soil Association
Známý také jako: Amla, Phyllanthus embilica, indický angrešt
Fushi kvalita:
Doplňky stravy od Fushi jsou bio-dynamicky pěstovány, za studena vyráběné a 100% v RAW kvalitě, aby si udržely své nutriční vlastnosti. Pěstují se a pocházejí z udržitelných zdrojů. K našim zákazníkům jsme upřímní a našim cílem je, aby si lidé uvědomovali dopad a zodpovědnost za naše akce k naší planetě. Pro balení našich Superfoods jsme se rozhodli použít sklo, recyklovatelný materiál. Nepoužíváme oblíbené vrstvené sáčky, protože jsou nerecyklovatelné. Naším cílem je využívat materiály, které jsou pro tuto planetu nejvhodnější a odrážejí náš etický pohled na svět, ke kterému chceme být přátelští.
Použití Amalaki
Užívání: Užívejte 2 kapsle denně nebo podle pokynů svého lékaře. Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada pestré stravy.
Tradiční ájurvédské léky se připravovaly kombinací byliny s medem, ghí nebo kamenným cukrem. Chcete-li z bylinek vytěžit maximum, doporučujeme nejprve porozumět své dóše nebo se poradit s ájurvédským lékařem.
Amalaki v ayurvédě
Amalaki je v ájurvédské tradici známé již tisíce let. Je známo, že uklidňuje všechny tři dóši - vátu, pittu a kaphu, ačkoli zvláště uklidňuje pittu.
V ájurvédském jazyce se o amalaki říká, že má rasa (chuť), která je především kyselá, ale také sladká, ostrá, hořká a svíravá. Jeho virya (účinek) je chladivá a jeho vipaka (posttrávicí účinek) je sladká.
Z ájurvédského pohledu začíná trávení zážitkem chuti. Protože amalaki obsahuje pět ze šesti chutí a chybí mu pouze slaná chuť, stimuluje trávení, zlepšuje chuť k jídlu a rozněcuje agni (trávicí oheň).
Navzdory tomu, že jeho převládající chuť je kyselá, což může zhoršovat trávení typu pitta, amalaki podněcuje trávicí oheň, aniž by pittě škodilo nebo ji vyvedlo z rovnováhy. Ve skutečnosti je díky své hořké chuti a ochlazujícímu charakteru obzvláště vhodná k vyčištění trávicího traktu od přebytečné pitty.
Složení
Ingredients INCI:
60 kapslí. 500 mg Emblica officinalis v jedné kapsli*.
Původ: Indie Vyrobeno z čerstvě namleté byliny z letošní sklizně.
Kapslováno v naší dílně do 1 hodiny po rozemletí.
*Certifikované, organické.
Uchovávejte při teplotě do 30C. Výrobek neobsahuje sluneční ochranu.
Certifikováno britskou asociací The Soil Association jako organické. Licence č: DA22368. Certifikát EU Organic GB-ORG-05 EU/zemědělství mimo EU. Obal kapsle vyroben z - hydroxypropylmethylcelulózy.
Bez přidaných: pšenice, laktózy, konzervačních látek, umělých barviv nebo aromat, kvasnic.
Vhodné pro vegetariány a vegany. 60 kapslí
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Fushi
Dozvědět se více o produktech Fushi
Jsme proslulí našimi organickými, nerafinovanými a za studena lisovanými oleji, které naši zákazníci milují. Lisování za studena je způsob mechanického extrahování, kde jediné teplo, je teplo vzniklé třením. Velmi přitom záleží na samotné tvrdosti ořechu nebo semene. Čím tvrdší ořech, tím je potřeba většího tlaku k získání oleje, což vytváří větší tření a teplo. Při výrobě není použito jakékoli vnějšího zahřátí, díky čemuž jsou v oleji zachovány veškeré jeho cenné složky a živiny. Díky výše zmíněnému procesu je olej velmi stálý. Nerafinované oleje mají tmavší barvu a výraznější vůni. Všechny naše oleje jsou certifikovány společností Soil Association jako