Esenciální organický olej - Tea Tree

Kód: 403
235 Kč / ks
Skladem (1 ks)

Tee Tree esenciální olej je známí pro svoje dezinfekční, antiseptické a hojivé účinky, proto největší využití nachází v kosmetice, aromaterapiích a léčivém vlivu na lidské zdraví.
Díky své výrazné vůni účinně neutralizuje veškeré nepříjemné pachy na pracovišti či v domácnosti.
Pomáhá při problémech s lupy, pomáhá při lupénce, ekzémech, vyrážkách, akné. Vhodné na poranění nebo bodnutí hmyzem.

Blahodárně působí esenciální tea tree olej na psychiku, inhalací získá naše tělo pocit čistoty, uklidnění, duševní pohody, vyrovnanosti a zlepší kvalitu spánku. Léčivé účinky oleje jsou známé při pomoci od infekce nosních dutin.

Proti virům, bakteriím a plísním ve vzduchu můžete nakapat pár kapek oleje do domácího aroma lampy. Provoní celý byt a navodí pocit pohody.
Někteří lidé jsou citliví na olej z čajovníku, proto je používejte poprvé opatrně, a protože je tak silný, měl by být používán velmi opatrně

Vhodné esenciální kombinace: myrha, citronová tráva, pelargónie a levandule.

Vůně: Má docela silnou, štiplavou vůni a nejlépe se smíchá s jinými oleji, aby se vůně zjemnila.

Obsah balení - 5 mlFushi přírodní produkty



Detailní informace

Detailní popis produktu

Esenciální organický olej - Tea Tree Fushi

(Název Organický olej z čajovníku - Organický olej z Melaleuca alternifolia)

Tento strom je původem z Austrálie a olej z něho byl známý již ve starověku.

Hlavními složkami Tea Tree silice jsou alfa-pinen, beta-pinen, sabinen, myrcen, Alpha, Alpha fellandren terpinen, limonen, cineol, gama terpinen para-cymen, terpinolen, linalool, Terpinenol a Alpha terpineol. Tea tree má natolik jedinečné vlastnosti, že je v různých oblastech používaný téměř na všechny tropické infekce a nemoci.

O Fushi esenciálním Tea Tree oleji:

Metoda extrakce - Destilace párou z listů a větviček.
Organický původ s certifikací - Certified Organic by Soil Association License No: DA22368.
Původ - Austrálie

Tea Tree olej na pokožku

Smíchejte 1 díl oleje z čajovníku s 10 díly nosného oleje, jako je Mandlový olej nebo kokos olej. To poskytne čisticí a uklidňující ošetření pokožky, které se někdy používá k léčbě kožních potíží a ekzémů.

Pět kapek čajovníku s pár čajovými lžičkami medu prý vytváří skvělou pleťovou masku k léčbě akné.

Tea Tree olejový čistič pro domácnost

Vezměte půl šálku bílého octa, tři šálky vody a 10 kapek oleje z čajovníku. Po smíchání vznikne užitečný univerzální čistič s antibakteriálními vlastnostmi a tím dokážete velmi dobře ne-li lépe nahradit použití zbytečných jedovatých chemických čistících prostředků a chemikálií.

Čajová ústní voda

½ šálku vody - dvě čajové lžičky jedlé sody a dvě kapky oleje z čajovníku vám poskytnou ústní vodu, která je dokonalá pro čištění bakterií a zabíjení ošklivých kvasinkových infekcí v ústech. Ústní vodu vždy vyplivněte, protože olej z čajovníku se nedoporučuje pro vnitřní použití.

Další použití Tee Tree

Vany: Smíchejte 5-8 kapek v lžičce nosného oleje a přidejte do lázně.
Masáže: Přidejte 2–3 kapky éterických olejů do 3 lžíc nosného oleje.
Odpařování: Přidejte do své aroma lampy 2–4 kapky éterických olejů a několik polévkových lžic vody.

Díky svým silným léčivým vlastnostem je čajovníkový olej nezbytností pro každou domácnost.

Upozornění:

Chraňte produkty před choulostivými oblastmi očí.
Uschovejte mimo dosah dětí.
Neužívejte éterické oleje interně.
Nikdy nepoužívejte neředěný éterický olej přímo na pokožku. Vždy nařeďte vhodným základním produktem.
Pokud jste těhotná, vyhledejte odbornou lékařskou nebo armoterapeutickou poradnu před použitím jakýchkoli éterických olejů.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Fushi

Dozvědět se více o produktech Fushi

Jsme proslulí našimi organickými, nerafinovanými a za studena lisovanými oleji, které naši zákazníci milují. Lisování za studena je způsob mechanického extrahování, kde jediné teplo, je teplo vzniklé třením. Velmi přitom záleží na samotné tvrdosti ořechu nebo semene. Čím tvrdší ořech, tím je potřeba většího tlaku k získání oleje, což vytváří větší tření a teplo. Při výrobě není použito jakékoli vnějšího zahřátí, díky čemuž jsou v oleji zachovány veškeré jeho cenné složky a živiny. Díky výše zmíněnému procesu je olej velmi stálý. Nerafinované oleje mají tmavší barvu a výraznější vůni. Všechny naše oleje jsou certifikovány společností Soil Association jako

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení