Full Spectrum Enzymes 90 kapslí
Kód: 28_22Detailní popis produktu
Full Spectrum Enzymes 90 kapslí - Dr. Mercola
Trávicí enzymy jsou nezbytné pro doplnění vlastní produkce enzymů ve vašem těle, které pomáhají rozkládat molekuly potravy a trávit a absorbovat živiny z potravy. Několik faktorů snižuje vaši vlastní produkci enzymů, včetně stárnutí, zánětu a netěsné střevní výstelky.
Dr Mercola 's Full Spectrum Enzymes je jedinečná, vlajková loď, směs trávicích enzymů. Je vědecky formulován na základě údajů USDA tak, aby obsahoval širokou škálu enzymes , které pomáhají rychle trávit různé druhy potravin. vzorec:
- Je navržena pro to, co skuteční lidé skutečně jedí, a zahrnuje přiměřenou dávku pro nedostatek enzymů a ztrátu enzymes v důsledku věku, aby bylo zajištěno efektivní trávení bez plýtvání.
- Obsahuje silné rostlinné, bakteriální a houbové enzymes namísto živočišných zdrojů
- Neobsahuje žádné geneticky upravené přísady
Bez ohledu na to, jak velká je dávka, omezená řada enzymes nemůže zaplnit a pokrýt působení chybějících odrůd enzymů.
Jak fungují trávící enzymy Mercola
Vědecky vytvořené Full Spectrum Enzymes obsahují velmi širokou škálu enzymes pocházejících z rostlinných, bakteriálních a houbových zdrojů, které pomáhají trávit různé druhy potravin a rychle je trávit:
- Plnospektrální pH proteázová směs čtyř různých proteáz, která pracuje při různých pH ve vašem trávicím traktu, aby rozložila proteiny na menší polypeptidové fragmenty a aminokyseliny. To podporuje správné trávení bílkovin ve stravě
- Celulázová směs dvou různých celuláz, která rozkládá celulózu (sacharid) a deriváty celulózy na menší polysacharidy a glukózu a pomáhá uvolnit rostlinné živiny
- Lipasová směs dvou různých lipáz pro odbourávání triglyceridů, podporující správné využití tuků a funkci žlučníku
- Enzymová směs rostlinného původu z bromelainu a papainu z ananasu a papáje (pouze stonky, aby se minimalizovala alergická reakce) k podpoře úplného trávení proteinů v širokém rozsahu úrovní pH
- Beta-glukanáza rozkládá beta D-glukany nebo polysacharidy v zrnech
- Glukoamyláza k přeměně škrobu na glukózu pro energii
- Amyláza štěpí sacharidy, jako je škrob a glykogen
- Diastáza k degradaci maltózy na glukózu
- Laktáza k štěpení laktózy nebo cukru v mléce na její složky cukry, glukózu a galaktózu pro využití v těle
- Pektináza k štěpení sacharidů, jako je pektin v ovoci a zelenině
- Xylanáza k rozkladu polymerů obsahujících xylózu v pšenici, ovsu a ječmeni
- Alfa galaktozidáza pomáhá trávit plyn podporující sacharidy, jako jsou ty, které se nacházejí v luštěninách a brukvovité zelenině
- Peptidáza k uvolnění aminokyselin z proteinů a polypeptidů
- Fytáza pro podporu správného vstřebávání minerálů a odbourávání kyseliny fytové, nestravitelné formy fosforu
- Hemiceluláza k trávení rozpustné vlákniny ve stěnách rostlinných buněk a k uvolňování živin vázaných v ovoci a zelenině
- Invertáza štěpí sacharózu na glukózu a fruktózu, aby mohly být využity
- ATP pro signalizaci trávení
To je celkem 22 různých enzymů – plus ATP – Vyzýváme vás, abyste našli úplnější produkt trávicích enzymů s tak širokou škálou enzymů , které mohou účinně působit v různých částech vašeho střeva.
Tři hlavní faktorů, které mohou snížit produkci enzymů ve vašem těle.
- Stárnutí může vést ke snížení produkce enzymů.
- Netěsné střevo narušuje funkci výstelky tenkého střeva, kde většinu své práce vykonávají enzymy.
- Zánět způsobený toxiny, stresem a citlivostí na potraviny zatěžuje vaši přirozenou schopnost tvorby enzymů.
Vaše přirozená produkce enzymů začíná klesat přibližně ve věku 20 let. Ve věku 40 let klesá produkce enzymů ve vašem těle asi o 25 % ve srovnání s předchozími roky.
To může vést k nedostatku enzymů. Když se vaše střevní výstelka podráždí nebo poškodí (jak se to stává u glyfosátu, hlavní příčiny podráždění a poškození), může to ovlivnit produkci enzymů ve vašem těle.
Jak optimalizovat trávení?
Když hledáte způsoby, jak zlepšit trávení, enzymy, hydrochlorid betainu a probiotika jsou skvělými možnostmi, které vám pomohou udržet zdravé kyselé prostředí ve vašem trávicím traktu:
- Trávicí enzymy pomáhají rozkládat vaše jídlo.
- Betain Hydrochlorid zvyšuje žaludeční kyselinu a podporuje kompletní trávení bílkovin a tuků a také vstřebávání aminokyselin.
- Probiotika, jako je acidophilus, vytvářejí kyselinu mléčnou, která podporuje trávení v tenkém střevě.
Použití
Doporučené dávkování: Dospělí užívají jako doplněk stravy jednu (1) kapsli třikrát (3) denně před jídlem.
UCHOVÁVEJTE MIMO DOSAH DĚTÍ.
Složení
Ingredients INCI:
Full Spectrum pH Protease Blend Proteases 4.5, 6.0, 7.0 70,000 HUT * Protease 3.0 25 SAPU * Cellulase lend 2,000 CU * Cellulase I, II Beta-Glucanase 4 BGU * Glucoamylase 20 AGU * Amylase 1,835 DU * Diastase ,500 DP * Lactase 950 ALU * Lipase Blend 2,385 FIP * Lipase I, II Amount Per %DV Serving Plant-Derived Enzyme Blend 200,000 PU * Bromelain, Papain Pectinase 50 endo-PGU * Xylanase 600 XU * Alpha Galactosidase 100 GalU * Peptidase 25 DPPIV * Phytase 10 FTU * Hemicellulase 1,500 HCU * Invertase 250 SU * Adenosine Triphosphate (ATP) 250 million LCU *OTHER INGREDIENTS: Capsule (Hydroxypropyl Methylcellulose), rganic Rice Hull, Medium Chain Triglycerides.
Plnospektrální pH proteázová směs, proteáza 4,5, 6,0, 7,0, proteáza 3,0, celulázová směs, celuláza I, II, beta-glukanáza, glukoamyláza, amyláza, diastáza, laktáza, lipázová směs, lipáza I, II, rostlinná směs enzymů Bromelain, papain, pektináza, xylanáza, alfa galaktosidáza, peptidáza, fytáza, hemiceluláza, invertáza, adenosintrifosfát (ATP), kapsle (hydroxypropyl methylcelulóza), organická rýžová slupka, triglyceridy se středně dlouhým řetězcem.
Složení: kapsle (HPMC celulóza), Rýžové zrno, MCT tuky.
Balení obsahuje: 90 dávek.
Dávkování: 1 kapsle 3x denně před jídlem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.