Vitamín C - Přírodní forma s Ester-C®

Kód: 321
525 Kč / ks
Skladem (>5 ks)

Speciálně navrženo pro zlepšení biologické dostupnosti.
Tato speciální formula obsahuje jemnou formu vitamínu Ester C v kombinaci s přirozenými potravinamy, jako jsou citrusy s bioflavonoidy, jahody a kiwi bohaté na antioxidanty, to vše zajišťuje maximální absorpci.

Vitamín C je důležitý pro:
• Normální fungování imunitního systému.
• Ochrana buněk před oxidačním poškozením.
• Tvorba kolagenu a normální funkce kůže, kostí, chrupavky, zubů, dásní a krevních cév.
• Hojení ran.
• Podpora nervového systému.

Obsah balení - 60ksFushi přírodní produkty pro krásnu a zdraví



Detailní informace

Detailní popis produktu

Přínosy Vitamínu C pro zdraví

Vitamin C je neuvěřitelně důležitý pro zdraví a pohodu a zasahuje kompletně všechny úrovně vašeho těla, je naprosto esenciální živinou a není pravděpodobně problém nebo stav, na který by neměl nějaký efekt. Tato výživa je nezbytná pro zdravou pokožku, kosti, dásně, zuby, chrupavku, klouby a hojení ran, protože podporuje tvorbu kolagenu. Má také klíčovou roli ve výrobě energie a metabolismu uhlohydrátů. Vitamin C také podporuje psychologický blahobyt tím, že napomáhá syntéze neurotransmiterů, jako je dopamin a noradrenalin v mozku.

Fushi kombinace Vitamínu C

Řada vitamínů Fushi Wholefood je speciálně navržena pro zlepšení biologické dostupnosti a vstřebávání vitamínů a živin. Příroda vytvořila potraviny obsahující mnoho vitamínů, minerálů a fytochemikálií, které fungují synergicky. Kombinací živin z celého jídla jsme docílily lépší vstřebatelnosti a účinosti, čímž se snížila potřeba vysokých dávek.

V přírodě je běžné, že bioflavonoidy a další přírodní aktivní látky jsou přítomny v kombinaci s vitamínem C a to je něco, co jsme chtěli replikovat s novým Fushi potravinovým vitaminem C.

Jemná forma vitamínu Ester C

Ester-C je nejpokročilejší dostupná forma vitamínu C. Byla vyvinuta pro rychlejší absorpci a retenci v tkáních. Ester-C je molekulárně spojen s vápníkem, díky čemuž má neutrální pH a tudíž nedráždí žaludeční sliznici jako jiné kyselé formy vitamínu C. Ester-C produkuje přírodní metabolity, které vstupují do buněk mnohem rychleji a efektivněji (běžná kyselina askorbová se dostává z krevního séra pomaleji a při průchodu ledvinami je rychle ztrácena z organismu močí).

Kombinovali jsme 250 mg jemné Ester C s citrusovými bioflavonoidy a na antioxidanty bohatými jahodami a kiwi. Všechny tyto složky spolupracují na zlepšení absorpce a asimilace živin. Tato směs bohatá na fytonutrienty snižuje potřebu vysokých dávek a činí doplněk velmi účinným a biologicky dostupný

Výhody Vitamínu Ester C

• Imunitní podpora 24 hodin
-Klinické studie ukazují, že Ester-C® zvyšuje hladinu vitaminu C v těle až 24 hodin.
• Rychlá absorpce
-Lepší vstřebávání a lepší biologická dostupnost díky aktivním metabolitům vitamínu C, které se vyskytují pouze v Ester-C®.
• Jemný na žaludek
-Ester-C® je nekyselý a jemný, díky čemuž je na rozdíl od běžného vitamínu C šetrný k trávicímu systému.
• S podporou vědy
Patentovaný Ester-C® byl studován po celá desetiletí a je lépe zkoumán než všechny ostatní pufrované formy vitamínu C.

Použití:

Fushi's Nuticeuticals jsou šetrné k vegetariánům a jsou profesionálně formulovány se 100% čistými účinnými látkami v biologicky dostupné formě pro nejlepší absorpci.

2 tobolky denně s jídlem a vodou nebo podle pokynů svého lékaře / lékaře / nutričního terapeuta.
Nepřekračujte doporučenou doporučenou dávku.
Upozornění: Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada pestré stravy. Nedoporučuje se pro těhotné a kojící ženy
Skladování: Chraňte před sluncem a teplem na chladném tmavém místě a mimo dosah dětí.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Fushi

Dozvědět se více o produktech Fushi

Jsme proslulí našimi organickými, nerafinovanými a za studena lisovanými oleji, které naši zákazníci milují. Lisování za studena je způsob mechanického extrahování, kde jediné teplo, je teplo vzniklé třením. Velmi přitom záleží na samotné tvrdosti ořechu nebo semene. Čím tvrdší ořech, tím je potřeba většího tlaku k získání oleje, což vytváří větší tření a teplo. Při výrobě není použito jakékoli vnějšího zahřátí, díky čemuž jsou v oleji zachovány veškeré jeho cenné složky a živiny. Díky výše zmíněnému procesu je olej velmi stálý. Nerafinované oleje mají tmavší barvu a výraznější vůni. Všechny naše oleje jsou certifikovány společností Soil Association jako